Vilkår og betingelser

Salgsbetingelser

Generelle vilkår

Vennligst les gjennom våre generelle vilkår for handel hos Beautymall.no. Ved kjøp av produkter har du samtidig akseptert og godkjent gjeldende betingelser.

Disse salgsbetingelser gjelder for alt salg av varer (produkter) fra www.beautymall.no til forbrukere. Salgsbetingelsene utgjør sammen med din bestilling som er bekreftet gjennom en ordrebekreftelse, det samlede avtalegrunnlaget for kjøpet.

 

Registrering

For å handle hos Beautymall.no kan du velge mellom å registrere deg som kunde hos oss eller enkelt utføre en handel som uregistrert kunde. Registreringen er gratis og uten forpliktelser om kjøp. Vi lagrer opplysningene på en sikker måte, og opplysningene vil ikke være tilgjengelige for uvedkommende. Ved registrering er du forpliktet til å lese gjennom kjøpsvilkårene. Du er selv ansvarlig for ikke å overlate din registreringsinformasjon til tredjepart. Brudd på denne plikten kan medføre erstatningsansvar.

Adressen du velger som standardadresse vil bli brukt som standard faktura og leveringsadresse ved kjøp. Du har også muligheten til å selv endre leveringsadressen på «Min side”.

 

Beauty Club

Når du velger å handle hos oss , har du muligheten til å bli medlem av Beauty Club. Som medlem av Beauty Club opptjener du poeng på alle dine kjøp på Beautymall.no, foruten kjøp av gavekort. Medlemskapet er gratis og gir tilgang til medlemstilbud og poeng som kan veksles til rabattkuponger.

Du kan lese mer om dette her.

 

Bestillingsprosessen

Din bestilling er bindende når bestillingen er registrert på vår server. Du har likevel rett til å gå fra kjøpet i henhold til lov om angrerett, les mer om dette nedenfor. Når vi mottar din bestilling, vil vi bekrefte ordren og automatisk sende en ordrebekreftelse til deg. Les nøye gjennom ordrebekreftelsen når du mottar den, og undersøk om ordrebekreftelsen er i overensstemmelse med bestillingen. Avvik mellom din bestilling og ordrebekreftelsen anses som et nytt tilbud fra oss, som du kan akseptere eller takke nei til. Du har likevel rett til å gjøre gjeldende din opprinnelige bestilling så lenge denne er i samsvar med det vi har tilbudt. Unntak kan forekomme, og det informeres under «Opplysninger gitt i nettbutikken».

 

Opplysninger gitt i nettbutikken

Beautymall.no gjør hele tiden sitt beste for å gi deg korrekte produktopplysninger, men tar likevel forbehold om at skrive- og trykkfeil kan forekomme. Dette vil innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjonen gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte. Vi forbeholder oss retten til å endre produktinformasjon, tilgjengelighet og pris som følge av dette. Tilbud gjelder så lenge lageret rekker eller innenfor spesifisert tilbudsperiode. Vi tar også forbehold om at det av ulike årsaker kan bli tomt på lager og at variasjoner på utseende på produktene vil kunne forekomme. Vi forbeholder retten til å kansellere din bestilling eller del av denne, dersom produktet er utsolgt. Ved utsolgtsituasjoner vil du få melding om dette, eventuelt sammen med informasjon om hva vi kan tilby i stedet. Du vil få muligheten til å akseptere vårt nye tilbud med de endringer vi angir i forhold til din bestilling, eller kansellere bestillingen. Vi forbeholder oss også retten til å endre leveringsmetode for ordre ved behov. Dette innebærer at opplysninger knyttet til din ordre vil deles med valgt leverandør.

 

Priser

Alle priser på Beautymall.no er inkludert merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil komme frem før bestilling og det inkluderer alle utgifter forbundet med kjøpet som utgifter til frakt, emballasje m.m. Beauty Mall forbeholder retten til å forandre priser på produkter som er i kampanjer og eventuelle prisendringer dersom det har forekommet skrive- eller trykkfeil i annonser og/eller i nettbutikken, kan Beauty Mall AS ensidig endre, slette eller avvise ordre. Dette gjelder selv om kunde har mottatt ordrebekreftelse eller lignende. Slike feil må imidlertid korrigeres i løpet av rimelig tid etter at feilen er oppdaget.

Outlet
Vi ønsker å informere våre kunder om at noen av produktene i vår outlet-seksjon har kort holdbarhet eller hat gått ut på dato, men er fortsatt egnet for bruk.
Vi vil presisere at selv om disse produktene har gått ut på dato, er de fortsatt trygge og egnet for bruk. De kan ha redusert effekt eller endret konsistens, men vil fortsatt gi deg gode resultater.
Vi oppfordrer våre kunder til å handle med tanke på holdbarhet og bidra til å redusere svinn. Ved å velge produkter med kort holdbarhet eller produkter som har gått ut på dato, bidrar du til å redusere miljøpåvirkningen og unngå unødvendig avfall.
Vi takker for din støtte og oppfordrer deg til å utforske vårt utvalg av hudpleie og kosmetikkprodukter i outlet-seksjonen. Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp, kan du alltid kontakte vår kundeservice for assistanse.
 
Betalingsbetingelser

Beautymall.no har Klarna Checkout som betalingsløsning. I denne løsningen kan du velge mellom betalingsmåtene Klarna Faktura og Klarna Konto(Delbetaling).

Klarna Faktura

Klarna Faktura er en enkel og trygg betalingsmetode hvor du slipper å oppgi kortinformasjon. Når din ordre sendes fra oss aktiveres det faktura fra Klarna som vil bli sendt via epost til deg med en 14 dagers forfall.

Klarna Konto (Delbetaling)

Ønsker du selv å bestemme hvor mye du ønsker å betale hver måned er denne betalingsmåten perfekt for deg. Du får varene hjem før du betaler.

Du kan kun bestille til din folkeregistrerte adresse når du velger faktura eller delbetaling og du må være minst 18 år gammel når du bestiller. Når du har fått fakturaen kan du velge å delbetale opptil 24 måneder. Ved delbetaling tilkommer den rentesatsen Klarna har satt. Du anbefales derfor å sjekke Klarna sine vilkår og rentesatser før avtale inngås.

Du kan lese om vilkår ved bruk av Klarna faktura her:

https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/EID/nb_no/invoice?fee=0

Du kan lese om vilkår ved delbetaling med Klarna konto her:

https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/nb_no/account/terms.pdf

 

Frakt

Hos Beautymall.no er det gratis frakt ved kjøp over kr 500,-. Et frakttillegg på kr 49,- tilkommer ved kjøp under kr 500,-. Til Svalbard kommer det tillegg for frakt.

 
Levering

Varer som blir bestilt innen kl. 12.00 på en arbeidsdag vil vanligvis bli sendt samme dag. Bestillinger i helgen blir pakket og sendt ut førstkommende arbeidsdag.

Vi leverer over hele Norge. Posten Norge/Bring leverer våre pakker til kundene innen 1-5 virkedager etter at ordrene er sendt fra oss. Dersom pakken er for stor for din postkasse vil pakken sendes til nærmeste postkontor. Pakker som skal hentes på ett av Posten/Brings utleveringssteder vil bli liggende der i henhold til Posten/Brings bestemmelser.

For at vi skal kunne sende pakken til deg, må du være registrert med din nåværende adresse i Postens adresseregister. Du kan enkelt oppdatere eller sjekke din adresse i Postens adresseregister ved å følge denne lenken her.

Beautymall.no står ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser i postgangen når sendingen er overlevert Bring/ Posten Norge. Kunden er selv ansvarlig for å oppgi korrekt leveringsadresse og at folkeregistrert adresse er på oppgitt leveringsadresse. Kunden står selv økonomisk ansvarlig for bortkomne sendinger dersom dette skyldes at feil adresse er oppgitt.

 
Skadet sending

Dersom du mottar en skadet sending, plikter du som kunde å forholde deg til våre rutiner som gjelder ved mottak av en skadet sending. Kontakt vårt kundesenter per epost » Info@beautymall.no» eller ved å fylle ut skjemaet under «Kontakt Kundeservice» . Varer som er skadet etter sending må fremvises på postkontor og skademelding må fylles ut.

 
Reklamasjon og angrerett

Alle henvendelser som gjelder reklamasjon, skade på varer, feil ved leveransen eller angre kjøp, skal gjøres skriftlig. Kontakt vårt kundesenter per epost eller anvend skjemaet under «Kontakt Kundeservice«.

Hvis du ønsker å returnere en vare etter at den er sendt fra Beautymall.no, kan du gjøre dette innen 14 dager etter mottatt vare. Merk at returretten kun gjelder dersom du gir oss melding om at du ønsker å benytte din returrett, og at varen sendes tilbake innen 14 dager i samme stand som den ble utsendt til deg. Dette vil si at dersom forseglingen på produktet er brutt eller at varen på annen måte ikke kan sendes tilbake i samme stand uten at dette skyldes forhold utenfor din kontroll så gjelder ikke returretten.

Før du returnerer bestillingen, må du sjekke at følgende matcher produktet du returnerer:

– Produktet er i samme tilstand som da det ble mottatt.

– Produktet er intakt i sin opprinnelige emballasje med etiketter g beskyttende klistremerker.

– Produktet er kjøpt direkte via vår nettside.

– Produktet er ikke et gavekort.

Vennligst merk, du må betale returkostnadene når du returnerer ordren din. Vi har ikke gratis retur og en returgebyr vil bli trukket fra total summen som skal refunderes tilbake til kunden. Dersom returgebyren er høyere enn refunderingsbeløpet vil det bli tilsendt faktura på restbeløpet til kunden.

 
Endring i vilkår

Beautymall.no forbeholder seg retten til å endre nærværende vilkår, herunder som følge av endringer i lovgivningen.

Kontakt oss

Lurer du på noe? Ta kontakt med oss på info@beautymall.no


Du kan også ta kontakt med oss via vår kontaktskjema!