Logg inn for å se dine poeng

Hvordan bli medlem?

Som ny kunde vil du under utsjekk i kassen ha muligheten til å lage en konto og passord. Videre velge om du ønsker å bli medlem av Beauty Club. 

Du kan også registrere deg her, og bli medlem av Beauty Club i « Min side».

Hvordan samle poeng?

Du vil samle poeng ved å handle hos Beautymall.no og du får 1% av kjøpesum. Det vil si at dersom du handler for 100 kr, får du 1 bonuspoeng. 1 bonuspoeng = 1 krone.

Hvordan bruke bonuspoeng?

1 bonuspoeng tilsvarer 1 krone. Når du for eksempel har opptjent 5 bonuspoeng, får du 5 kroner rabatt på ditt neste kjøp hos oss.

For å bruke de opptjente bonuspoengene må du være innlogget i Min side». Ved utsjekk i kassen har du muligheten til å løse inn bonuspoengene.

Hvor mye bonuspoeng har jeg opptjent?

Du kan til enhver tid logge inn i nettbutikken og gå til «Min side» for å se hvor mange bonuspoeng som er opptjent og hvor mange kroner poengene er verdt.

Gyldighet for bonuspoeng

Bonuspoengene vil være gyldig i 12 måneder. Ved utmelding av Beauty Club vil alle poeng og bonussjekker bli slettet automatisk.

Avslutte medlemskap

Hvis du ikke lenger ønsker å være medlem av Beauty Club, kan du melde deg ut ved å logge den inn på » Min side» og fjerne avhukingen av å være medlem av Beauty Club.

NB! Når medlemskapet avsluttes mister du alle opptjente poeng og eventuelle bonussjekker som ikke har blitt innløst.

Markedsføring på epost

Medlemskapet i Beauty Club forutsetter som utgangspunkt at du aksepterer tilpasset markedsføring på e-post, for eksempel e-post med nyheter og tilbud.

Dersom du ikke ønsker å motta markedsføring på e-post, kan du til enhver tid sende en epost om at du ikke ønsker dette til Info@beautymall.no. Ønsker du ikke at personopplysningene dine blir brukt til analyseformål må du avslutte ditt medlemskap.

Motta vårt nyhetsbrev