Essence / Essens

Essens, et sentralt produkt i den koreanske hudpleierutinen, er en lett, men næringsrik væske som fungerer som et brotrinn mellom rensing/toning og dypere behandlinger som serum og fuktighetskrem. Dens hovedoppgave er å forberede huden for å bedre absorbere påfølgende produkter, samtidig som den tilfører et ekstra lag av hydrering.

Rik på aktive ingredienser som hyaluronsyre, fermenterte filtrater, og ulike planteekstrakter, trenger essenser dypt inn i hudens lag for å revitalisere og nære på cellenivå. De er kjent for å forbedre hudens elastisitet, fasthet, og fuktighetsnivå, og ofte tilbyr målrettede fordeler som lysning, jevning av hudtonen, eller beroligende betennelse.

Å inkludere en essens i din daglige hudpleierutine kan være særlig gunstig for de med tørr, dehydrert, eller aldrende hud, ettersom disse formuleringene er designet for å bekjempe disse bekymringene ved å levere intens fuktighet og fremme cellefornyelse.

For å bruke, påfør noen dråper essens i håndflatene etter rensing og toning, og klapp forsiktig inn i huden til den er fullstendig absorbert. Følg opp med ditt foretrukne serum og fuktighetskrem.