Emulsion / Emulsjon

Emulsjon, et fundamentalt trinn i mange asiatiske hudpleierutiner, er en lett, vannbasert fuktighetskrem som effektivt hydrerer huden uten tyngden av tradisjonelle kremer. Denne tynne, lotion-lignende løsningen er designet for å bli absorbert raskt, og tilfører fuktighet dypt inn i hudens lag mens den forbereder huden for påfølgende produkter.

Rik på aktive ingredienser som hyaluronsyre, ceramider, og ulike botaniske ekstrakter, tilbyr emulsjoner en målrettet behandling som kan tilpasses for å møte en rekke hudbehov, fra anti-aging til oljekontroll, og fra beroligende inflammasjon til lysning av hudtonen.

Emulsjoner er ideelle for alle hudtyper, inkludert de med oljete eller kombinasjons hud, da de gir nødvendig hydrering uten å tette porene eller etterlate en fet rest. For de med tørr hud, fungerer emulsjoner som et tilleggslag av fuktighet, og kan brukes i kombinasjon med tyngre kremer for å bekjempe tørrhet og flassing.

For å bruke, påfør en liten mengde emulsjon etter rensing, toning, og anvendelse av essens eller serum. Fordel jevnt over ansiktet, og klapp forsiktig for fullstendig absorpsjon. Avslutt med en krem eller nattmaske for ytterligere hydrering om nødvendig.