Dobbelrens

Dobbelrens, en grunnleggende teknikk i koreansk hudpleie, innebærer en to-trinns prosess for å fjerne både vannløselige og fettløselige urenheter for en grundigere rensing. Denne metoden sikrer at all smuss, makeup, og overflødig talg effektivt fjernes, noe som legger grunnlaget for resten av hudpleierutinen.

Første trinn i en dobbelrens er å bruke en oljebasert rens for å løse opp og fjerne oljebasert smuss som sebum, SPF, og makeup. Denne oljerensen trekker urenheter ut av porene uten å forstyrre hudens naturlige balanse.

Det andre trinnet innebærer anvendelse av en vannbasert rens for å fjerne vannløselige urenheter som svette og miljøforurensninger. Dette trinnet hjelper til med å rense porene ytterligere og forberede huden på påfølgende hudpleieprodukter.

Dobbelrens er egnet for alle hudtyper, og det er spesielt gunstig for de som bor i byområder med høy forurensning, bruker tung makeup, eller har fet hud. Ved å implementere dobbelrens i din daglige hudpleierutine, kan du bidra til å fremme klarere, sunnere hud og forbedre effektiviteten av dine hudpleieprodukter.