Cushion foundation

Cushion Foundation, en sørkoreansk skjønnhetsinnovasjon, kombinerer de hydrerende og beskyttende fordelene ved hudpleie med den jevnende effekten av sminke. Denne alt-i-ett foundationen er huset i en kompakt beholder med en puteapplicator som gir en lett, byggbar dekning og en naturlig, duggfrisk finish.

I tillegg til å tilby en feilfri applikasjon, er cushion foundations formulert med en rekke hudforbedrende ingredienser som SPF, antioksidanter, hyaluronsyre og botaniske ekstrakter. Disse ingrediensene arbeider sammen for å beskytte huden mot miljømessige skader, holde den hydrert, og forbedre den generelle hudtonen og teksturen.

Cushion foundations er ideelle for alle hudtyper og er spesielt gunstige for de med tørr eller sensitiv hud på grunn av deres fuktighetsgivende egenskaper og milde formulering. De er også perfekte for de som ønsker en rask og enkel makeuprutine, da de kombinerer flere trinn i ett praktisk produkt.

For best resultat, klapp produktet lett på huden med den medfølgende applikatoren for en jevn, sømløs finish. Refiller er ofte tilgjengelige, noe som gjør dem til et mer bærekraftig alternativ til tradisjonelle foundations.