Cleansing oil

Cleansing Oil representerer en revolusjonerende tilnærming til ansiktsrensing, basert på prinsippet om at "like løser like." Disse rensene bruker hydrofobe oljer for å oppløse og fjerne urenheter, makeup, og til og med vanntett mascara uten å forstyrre hudens naturlige fuktighetsbarriere. Resultatet er en ren, hydrert, og balansert hud.

Ideell for nesten alle hudtyper, fra tørr til fet, tilbyr cleansing oils en dyptrensende erfaring uten den stramheten eller tørrheten som tradisjonelle vaskemidler kan forårsake. De er spesielt gunstige for de med sensitiv hud eller de som bruker tung makeup eller solkrem, da de skånsomt, men effektivt fjerner disse produktene.

For å bruke, masser oljen direkte på tørr hud, og se den emulgere og forvandle seg til en melkeaktig konsistens når den blandes med vann. Dette løfter og fjerner smuss, og etterlater huden glatt og forfrisket. Følg opp med en vannbasert rens for en grundigere rengjøring i en to-trinns "double-cleansing" rutine, populært i mange asiatiske hudpleieregimer.