Cleansing balm

Cleansing balms representerer en beroligende og sensorisk tilfredsstillende tilnærming til ansiktsrensing, og tilbyr en skånsom, men effektiv måte å fjerne selv den mest sta makeup og smuss uten å strippa huden for dens naturlige oljer. Disse rike, smørlignende rensene er formulert med en blanding av næringsrike oljer og fettstoffer som, når de masseres inn i huden, forvandles til en silkemyk olje eller melkeaktig emulsjon.

Det som skiller cleansing balms fra tradisjonelle flytende rengjøringsmidler, er deres evne til å smelte bort vannfast makeup og solkrem, samtidig som de gir en dose av hydrering og næring. De er ideelle for tørr og sensitiv hud, men passer for alle hudtyper takket være deres skånsomme effektivitet og manglende evne til å forstyrre hudens pH-balanserte tilstand.

For å bruke, ta en liten mengde balm og varm den opp mellom fingertuppene før du masserer den direkte på tørr hud. Se makeup og urenheter oppløse før du emulgerer med vann og skyller av for en ren, myk og smidig hudfølelse. For en mer grundig rensing, følg opp med en vannbasert rens i en dobbelrensende rutine.