BB Cream

BB Cream, som står for "Blemish Balm" eller "Beauty Balm," er en hybridformel som kombinerer egenskapene til sminke og hudpleie for å skape en jevn, feilfri hudtone mens den tilbyr en rekke hudfordeler. Opprinnelig formulert i Tyskland og senere perfeksjonert av koreanske skjønnhetsmerker, har BB Cream blitt et globalt fenomen takket være sin evne til å tilby dekning, solbeskyttelse, og fuktighet, alt i ett enkelt produkt.

BB Creams er kjent for sin lette, pustende natur og er ideelle for daglig bruk. De er formulert for å passe alle hudtyper og kommer i en rekke nyanser for å matche ulike hudtoner. Videre inneholder de ofte ingredienser som antioksidanter, vitaminer, og SPF, som arbeider sammen for å beskytte huden mot miljømessige skader, forhindre tegn på aldring, og opprettholde hudens hydrering og elastisitet.

Påføring av BB Cream kan bidra til å redusere tiden brukt på morgenskjønnhetsrutiner, og er et utmerket alternativ for de som foretrekker en mer naturlig makeup-look. Imidlertid, for de med mer alvorlige hudproblemer eller de som søker full dekning, kan et tillegg av concealer eller foundation være nødvendig.