Purito bestselgere

Purito bestselgere

Purito er et velkjent koreansk hudpleiemerke som er høyt verdsatt for sine hudpleieprodukter med rene ingredienser. Purito har høyt fokus på miljøvennlige, effektive og milde ingredienser som er spesielt formulert for å passe sensitiv hud. Med et bredt utvalg av produkter, fra beroligende kremer til lette solkremer, har Purito raskt blitt en stor favoritt i vårt sortiment. Deres sortiment har noe for alle hudtyper og behov. Her er noen av deres bestselgere som vi aldri går lei av, og som fortsetter å imponere med sine fantastiske resultater.


Purito solkrem

Purito Daily Go-To Sunscreen SPF 50+ PA++++

Deres bestselgende solkrem er lett i konsistens og passer perfekt til daglig bruk. Den er formulert med trygge og milde ingredienser som ikke etterlater en hvit hinne, og absorberes raskt inn i huden. Passer alle hudtyper.

KJØP HER

Purito Soft Touch Sunscreen SPF 50+ PA++++

Denne solkremen har en fløyelssmyk og lett konistens. Formulert med milde ingredienser, er den spesielt egnet for sensitiv hud og gir en behagelig matt finish uten å etterlate en hvit hinne. Passer spesielt godt til kombinert og fet hud.

KJØP HER

Purito Seoul Wonder Relief Centella Daily Sun Lotion SPF 50+ PA++++

Denne lette solkremen gir høy UV-beskyttelse og inneholder beroligende centella asiatica-ekstrakt, perfekt for sensitiv hud. Den absorberes raskt uten å etterlate en fet eller klebrig følelse, og bidrar til å opprettholde hudens fuktighet samtidig som den gir en naturlig glød. Passer for alle hudtyper, spesielt de med tørr hud.

KJØP HER:

Purito Cica Clearing BB Cream 

Denne BB-kremen er elsket for sin evne til å kombinere hudpleie og sminke i ett produkt. Beriket med centella asiatica, bidrar den til å berolige og reparere huden, samtidig som den jevner ut hudtonen. Kremen er også formulert med milde ingredienser som passer for sensitiv hud, og den gir en naturlig glødende finish som varer hele dagen. Produktet er vegansk og inneholder solfaktor SPF38. Finnes i tre ulike farger.

Purito Unscented Centella Toner

Denne toneren er formulert med centella asiatica, som er kjent for sine beroligende og helbredende egenskaper. Den er fri for duftstoffer, essensielle oljer og alkohol, noe som gjør den ideell for sensitiv hud. Toneren hjelper til med å balansere hudens pH-verdi, berolige irritasjoner, og forberede huden for etterfølgende hudpleieprodukter. Den er tynn i konsistens og absorberes raskt inn i huden.

KJØP HER

Purito Unscented Centella Serum

Dette serumet er godt likt av mange – og det med god grunn. Formulert med 49% centella asiatica-ekstrakt, hjelper det med å berolige og reparere huden, samtidig som det reduserer rødhet og irritasjon. Egner seg perfekt for de som har svekket hudbarriere og trenger et beroligende produkt som roer ned betent og irritert hud. Fri for duftstoffer og essensielle oljer og ideel for sensitiv hud.

KJØP HER

Purito Centella Unscented Recovery Cream

Denne kremen er en favoritt blant de som søker intens hudpleie uten irriterende ingredienser. Formulert med 50% centella asiatica-ekstrakt, hjelper den med å berolige og reparere huden, samtidig som den styrker hudbarrieren. Den er fri for duftstoffer, essensielle oljer og skadelige kjemikalier, noe som gjør den perfekt for sensitiv hud. Kremen gir dyp fuktighet, reduserer rødhet og irritasjoner.

KJØP HER

Hurtigvisning
Purito Daily Go-To Sunscreen SPF50+
Vanlig pris
225,00 kr
Vanlig pris
Salgs pris
225,00 kr
Hurtigvisning
Daily Soft Touch Sunscreen SPF50+
Vanlig pris
347,00 kr
Vanlig pris
Salgs pris
347,00 kr
Hurtigvisning
Purito Seoul Wonder Relief Centella Daily Sun Lotion SPF 50+
Vanlig pris
289,00 kr
Vanlig pris
Salgs pris
289,00 kr
Hurtigvisning
Purito Cica Clearing BB Cream #21 Light Beige
Vanlig pris
229,00 kr
Vanlig pris
Salgs pris
229,00 kr

Vi anbefaler disse produktene

225,00 kr
225,00 kr
347,00 kr
347,00 kr
229,00 kr
229,00 kr