Hudpleieingredienser som forebygger aldring!

Hudpleieingredienser som forebygger aldring!

Hudpleieingredienser som forebygger aldring

Huden vår forandrer seg med tiden og aldring er vanskelig å unngå, men det finnes heldigvis måter å forebygge og bremse tegn på aldring. Du kommer langt med gode hudpleieprodukter med de riktige ingrediensene. I aldrende hud reduseres produksjonen av hudceller, hyaluronsyre og kollagen i huden. Derfor er det viktig å se etter produkter med ingredienser som fukter, eksfolierer og som stimulerer kollagenproduksjon og cellefornyelse.

Her er noen av de beste hudpleieingrediensene for aldrende hud:

 

Hyaluronsyre

Produksjon av kollagen reduseres ettersom man blir eldre, noe som påvirker hudens elastisitet. En fantastisk måte å holde huden til å se smidig og frisk ut, er å holde den hydrert. Kollagenproduksjonen og cellefornyelsen i huden avtar allerede fra 25-årsalderen. Derfor kan det være lurt å prioritere hydrering i hudpleierutinen. Hyaluronsyre er en super ingrediens som gir masse fuktighet og holder huden fyldig. Hyaluronsyre finnes i mange produkter i form av for eksempel essenser, serum, ansiktsmasker og fuktighetskremer.    

Snegleslim

Snegleslim (filtrert sneglesekresjon) er en veldig populær hudpleieingrediens i K-beauty! Snegleslim har mange fuktighetsgivende fordeler samtidig som det øker kollagenproduksjonen, beroliger og reparerer hudbarrieren. I tillegg er det rik på peptider og glykosaminoglykaner som bidrar til strammere og jevnere hud. Filtrert sneglesekresjon er en skånsom ingrediens som gjør at den er egnet for sensitiv hud!

Niacinamid

Hudbarrieren svekkes når vi blir eldre, derfor er det ekstremt viktig å beskytte den så mye vi kan. Bruk av hudpleieprodukter formulert med niacinamid kan bidra til å holde hudbarrieren intakt og sunn. Å inkorporere niacinamidprodukter i hudpleierutinen din beskytter ikke bare hudbarrieren din, men det fremmer også kollagenproduksjon, behandler hyperpigmentering og forbedrer utseendet på fine linjer og rynker. 

Vitamin C

Frie radikal molekyler dannes i huden som en bivirkning når vi utsettes for blant annet stress, UV-stråling og forurensninger. Frie radikaler kan tørke ut huden og fjøre den mindre fast med flere rynker og fine linjer som konsekvens.

Antioksidanter forhindrer frie radikaler til å skade hudcellene og en av de mest brukte antioksidantene er Vitamin C. Dette vitaminet stabiliserer de frie radikalene for å forhindre rynker samtidig som den fukter og lysner opp huden. En kombinasjon av Vitamin C og solkrem vil også maksimere solbeskyttelsen. C-vitaminet vil forbedre beskyttelsen til solfaktoren og samtidig redusere solskader som pigmentflekker og rynke.

En annen superfantastisk antioksidant er grønn te. På samme måte som Vitamin C, motvirker grønn te frie radikaler i huden. Grønn te har både antioksidanter og antiinflammatoriske egenskaper, lindrer irritasjon og reduserer hudens aldringsprosess. 

Vi anbefaler disse produktene

Eksempel på produkttittel

Eksempel på produkttittel

Eksempel på produkttittel

Eksempel på produkttittel