Hvorfor koreansk solkrem?

Hvorfor koreansk solkrem?

Bruk solkrem hele året

Å beskytte huden mot solens skadelige stråler hele året er et råd vi stadig hører, men likevell sliter med å følge. Det er ikke så rart når solkremene du finner i butikkhyllene ofte er tykke, klissete og tungt parfymert. Disse er ofte ikke ment for ansikt, så hvis du opplever utbrudd eller irritert hud av disse er du ikke alene om det. Slike solkremer gjør daglig bruk langt fra tiltalende. Det er her koreansk solkrem skiller seg ut ved å ha helt motsatte egenskaper.

 

Hvordan skiller koreansk solkrem seg ut?

Tynn, lett tekstur

Koreansk solkrem er utviklet med en forståelse for at solbeskyttelse bør være en behagelig del av hverdagen. De er kjente for sin evne til å smelte inn i huden uten å etterlate hvite spor eller en klissete følelse. Med andre ord, er det som å smøre seg med en god krem. Dette gjør det mye enklere å skape seg en vane med å påføre det hver dag, for det er tross alt ikke like lett når man bruker et produkt man misliker.

Parfymefri

I tillegg til deres lette tekstur, er mange koreanske solkremer formulert uten tung parfyme. Dette gjør dem ideelle for sensitiv hud, eller for de som foretrekker hudpleieprodukter uten sterke dufter. Deres fokus på hudvennlige ingredienser styrker hudens forsvar mot miljømessige stressfaktorer samtidig som de beskytter mot UVA- og UVB-stråler.

Tilpasset enhver hudtype

Et annet aspekt ved koreansk solkrem er det brede spekteret av valgmuligheter som tilbys. Enten du har fet, tørr, kombinert eller normal hud, finnes det en solkrem som er tilpasset dine behov. Koreansk hudpleie legger stor vekt på tilpasning og innovasjon, noe som gjenspeiles i deres solbeskyttelsesprodukter.

 

Hvor kjøper du koreansk solkrem? 

Du finner også et bredt utvalg av ulike koreanske solkremer på vår nettside her:

For gjøre det enklere å få tak i gode kvalitetssikre solkremer, har vi også lansert noen av våre favoritt solkremer i alle Obs butikker i Norge! Er du på farten og trenger å kjøpe med deg en solkrem, vil du finne det der! 

 

Velg solkrem som er best for deg

Er du usikker på hvordan du skal velge riktig solkrem for deg? Sjekk ut vår guide her:  

Hurtigvisning
Thank You Farmer Sun Project Skin Relief Sun Cream SPF50+
Vanlig pris
289,00 kr
Vanlig pris
Salgs pris
289,00 kr
Hurtigvisning
Round Lab Birch Juice Moisturizing Sun Cream SPF50+
Vanlig pris
279,00 kr
Vanlig pris
Salgs pris
279,00 kr
Hurtigvisning
Purito Daily Go-To Sunscreen SPF50+
Vanlig pris
225,00 kr
Vanlig pris
Salgs pris
225,00 kr
Hurtigvisning
Abib Heartleaf Sun Essence Calming Drop SPF50+
Vanlig pris
312,00 kr
Vanlig pris
Salgs pris
312,00 kr

Vi anbefaler disse produktene

225,00 kr
225,00 kr