Cica serien fra VT Cosmetics

Cica serien fra VT Cosmetics

Centella Asiatica som også er kalt Cica, er en urteplante kjent for sine fantastiske hudhelende og reparerende egenskaper. Denne planten blir i dag brukt i mange innovative K-beauty produkter. Hvis du er glad i denne supre ingrediensen så må du ikke gå glipp av Cica-serien fra VT Cosmetics! 

Cica-serien fra VT Cosmetics tilbyr et bredt utvalgt av produkter å velge mellom. Merket utviklet sin egen ingrediens CICALIAOTM, som består av ekstrakter fra centella asiatica, grønn propolis og centella 4X kompleks. Ingrediensen er skånsom og egnet for absolutt alle hudtyper!


VT COSMETICS CICA MILD FOAM CLEANSER

VT Cosmetics Cica Mild Foam Cleanser er en ansiktsrens som inneholder hud-beroligende centella asiatica ekstrakt og fuktighetsbevarende ingredienser som blant annet hyaluronsyre. Sammen med alle ingrediensene jobber de godt for å rense huden mens den fukter og styrker hudbarrieren!

Min oppfatning av produktet:

Det første jeg tenkte på da jeg så ansiktsrensen var at det inneholder ganske mye produkt. Produktet er på 300 ml og det er nesten dobbelt så stort som standard ansiktsrens på markedet!

Etter å ha brukt det et par ganger så har jeg kommet frem til at den ikke tørker ut huden etter rensing. Den skummer opp lett fra krem til skum og etterlater huden med frisk og pent utseende. Ansiktsrensen har en mild og god duft av centella asiatica som ikke er så overveldende. Alt i alt så er dette en god rens!


VT COSMETICS CICA MILD TONER PADS

Cica Mild Toner Pads er multifunksjonelle toner pads som er formulert med den aktive ingrediensen BHA for å fjerne døde hudceller, overflødig talg og tilstoppede porer. Produktet har en dobbeltsidig pute med en grov side og en glattere side. Den grove siden forbedrer hudens tekstur mens den glatte siden fukter og beroliger huden.

Min oppfatning av produktet:

Produktet er praktisk å bruke, i tillegg er den mild som passer perfekt til ukentlig eksfoliering! Først bruker man den grove siden for å eksfoliere og rense huden, så bruker man den glattere siden for å berolige og låse inn all fuktighet. Produktet er superenkelt å bruke og er fint å ha til sin hudpleierutine!

VT COSMETICS CICA DAILY SOOTHING MASK

Cica Daily Soothing Mask er en boks med masker dynket i VTs signaturingredienser CICALIAO og Cicahyalon for å levere intensiv hydrering og beroligende pleie for tørr og stresset hud. Masken er tynn og fremmer rask absorpsjon av aktive ingredienser. Boksen kommer i en uttrekkbar design med 30 arkmasker!

Min oppfatning av produktet:

Det er så kult å se emballasjen på produktet, da den kommer i en boks med arkmasker! Produktet har en fin og lett duft av cica og arkmaskene er ultra tynne som er passer perfekt til ansiktet. Jeg hadde på masken i omtrent 15-20 minutter som er anbefalt, og jeg kjente at huden absorberte serumet ganske fort og at huden var godt hydrert!

Konklusjon:

Disse tre produktene er noen av de mest populære i serien og jeg har nå testet de ut. Jeg oppfattet at produktene ga de fordelene de hevdet og jeg kunne se forbedringer på huden min etter noen dagers bruk. Huden min er hydrert og ser mye friskere og klarere ut etter å ha brukt produktene! 

Hurtigvisning
Cica Mild Toner Pad
Vanlig pris
59,00 kr
Vanlig pris
298,00 kr
Salgs pris
59,00 kr
Hurtigvisning
Cica Mild Foam Cleanser
Vanlig pris
249,00 kr
Vanlig pris
Salgs pris
249,00 kr
Hurtigvisning
Cica Daily Soothing Mask
Vanlig pris
175,00 kr
Vanlig pris
349,00 kr
Salgs pris
175,00 kr

Vi anbefaler disse produktene

59,00 kr
298,00 kr 59,00 kr
249,00 kr
249,00 kr
175,00 kr
349,00 kr 175,00 kr

Eksempel på produkttittel