Beauty Launch: Torriden!

Beauty Launch: Torriden!

Om TORRIDEN

Den siste tiden har vi hatt gleden av å ønske velkommen til flere nye og spennende merker. Som det nyeste tilskuddet til Beauty Launch, introduserer vi Torriden! Et koreansk merke som har fanget vår oppmerksomhet med sin dedikasjon til enkel, men effektiv hudpleie. Torriden tilbyr produkter som er både trygge og behagelige for huden. De fokuserer på essensielle, vitenskapelig beviste ingredienser som leverer resultater uten unødvendige tilsetningsstoffer. Dette gjør Torriden til et pålitelig valg for de som verdsetter gjennomsiktighet og kvalitet i sin hudpleie.

 

TORRIDEN DIVE-IN 

Blant Torridens imponerende utvalg har spesielt Dive-In serien utmerket seg. Denne serien er skapt for å tilføre dyptvirkende fuktighet og pleie, og har raskt blitt en favoritt blant hudpleieentusiaster verden over. Serien er skreddersydd for de som søker intens og langvarig hydrering, spesielt for de med tørr eller dehydrert hud. Med en kjernestrategi som fokuserer på lavmolekylær hyaluronsyre, sikter serien mot å trenge dypere inn i hudlagene for å gi effektiv hydrering fra innsiden og ut. 

Her kommer en oversikt over de produktene vi lanserer fra Dive-In serien, og en oversikt over hvilke egenskaper hvert enkelt har:DIVE-IN Low Molecular Hyaluronic Acid Cleansing Foam:

Denne rensen er nøye formulert for å tilby en grundig, men samtidig skånsom rens. Ved å bruke lavmolekylær hyaluronsyre sikrer det at huden ikke bare blir renset for urenheter og overflødig olje, men også mottar en essensiell dose fuktighet. Resultatet er en ren, frisk følelse som ikke kompromitterer hudens naturlige fuktighetsbarriere.

KJØP


DIVE-IN Low Molecular Hyaluronic Acid Cream:

Denne fuktighetskremen er en drøm for alle som ønsker dyp hydrering uten den tunge følelsen som ofte følger med rike kremer. Den unike formuleringen tillater rask absorpsjon, og etterlater huden myk, smidig og fylt med fuktighet. Regelmessig bruk vil bidra til å styrke hudens fuktighetsbarriere og forbedre hudens generelle tekstur og utseende.


DIVE-IN Low Molecular Hyaluronic Acid Skin Booster:

Denne skin boosteren har en en lett, vannaktig tekstur, tilfører øyeblikkelig hydrering og forbereder huden for de påfølgende hudpleieproduktene. Denne boosterens evne til å øke hudens mottakelighet for fuktighet, gjør den til en uunnværlig del av enhver effektiv hudpleierutine.


DIVE-IN Low Molecular Hyaluronic Acid Toner:

Denne toneren er en essensiell del av hudpleierutinen for de som ønsker maksimal hydrering. Den balanserer hudens pH-nivå etter rensing og tilføyer huden med dyp fuktighet. Den lette, forfriskende formelen trekker raskt inn og legger grunnlaget for påfølgende produkter, slik at de kan jobbe enda mer effektivt.


DIVE-IN Mild Suncream:

Beskyttelse mot solen er avgjørende, og denne solkremen gjør jobben uten å tynge ned eller irritere huden. Den milde formuleringen er egnet for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud, og tilbyr bredspektret beskyttelse mot UVA- og UVB-stråler. Den lette teksturen gjør den ideell for daglig bruk, og etterlater ingen white-cast eller fet følelse.

KJØP


DIVE-IN Soothing Cream:

Denne kremen er fantastisk for irritert eller sensitiv hud. Med beroligende ingredienser jobber den mot rødhet og ubehag, og gjenoppretter hudens naturlige balanse. Kremens nærende, men lette formel, gjør den til en favoritt for daglig bruk, og bidrar til å gjenopprette en følelse av komfort og velvære til stresset hud.

KJØP


DIVE-IN Low Molecular Hyaluronic Acid Serum:

Dette serumet tar tatt helt av på sosiale medier, og det av god grunn! Den høye konsentrasjonen av lavmolekylær hyaluronsyre sikrer at fuktigheten når dypt inn i huden, og gir en langvarig hydreringseffekt. Med regelmessig bruk vil du merke en merkbar forskjell i hudens fylde, elastisitet og generelle utstråling. Hvis man skulle valgt ut en favoritt fra serien, hadde vi uten tvil valgt denne!

KJØP

 

DIVE-IN Low Molecular Hyaluronic Acid Cleansing Water:

Cleansing Water er perfekt for de som søker en effektiv, men skånsom måte å fjerne makeup og daglige urenheter på. Samtidig som det renser, tilfører det også huden viktig fuktighet, og etterlater den frisk, ren og hydrert. Det er et ideelt produkt for de som ønsker en enkel, men effektiv rens i sin hudpleierutine.

KJØP

 

 

Hurtigvisning
Torriden Dive In Low Molecular Hyaluronic Acid Serum
Vanlig pris
359,00 kr
Vanlig pris
Salgs pris
359,00 kr
Hurtigvisning
Torriden Dive In Soothing Cream
Vanlig pris
329,00 kr
Vanlig pris
Salgs pris
329,00 kr
Hurtigvisning
Torriden Dive In Low Molecular Hyaluronic Acid Toner
Vanlig pris
357,00 kr
Vanlig pris
Salgs pris
357,00 kr
Hurtigvisning
Torriden Dive In Low Molecular Hyaluronic Acid Cleansing Foam
Vanlig pris
275,00 kr
Vanlig pris
Salgs pris
275,00 kr

Vi anbefaler disse produktene

329,00 kr
329,00 kr