Beauty Launch: Tocobo!

Beauty Launch: Tocobo!

Ny uke, ny Beauty Launch! Den siste perioden har virkelig vært et eventyr med mange spennende nyheter til vårt sortiment, og denne uken er intet unntak. Denne uken introduserer vi med stor glede det koreanske hudpleiemerket, Tocobo, og i dag lanserer vi seks nyheter fra Tocobo!

 

Om Tocobo

Tocobo er et merke som ikke bare utfordrer det etablerte innen hudpleie, men også inspirerer oss til å se hudpleie i et nytt lys. Tocobo står for innovasjon og fornyelse, med en filosofi som vever sammen elementer fra moderne kunst, naturens underverker, og dype filosofiske innsikter. Dette unike perspektivet på skjønnhet og hudpleie reflekteres i hvert produkt de skaper, og er grunnen til at vi valgte å ta dem inn i vårt sortiment. Deres engasjement for å forme fremtidens hudpleietrender resonnerer med vår egen visjon om å tilby noe utover det vanlige!

 

Hudpleierutine med Tocobo

Vi har håndplukket produkter som samlet utgjør en komplett hudpleieserie som omfatter alt fra rens og toner til essenser, kremer, og solkremer skreddersydd for ulike behov. Tocobo er dedikert til å levere produkter som ikke bare pleier huden på overflaten, men også nærer og beskytter den på et dypere nivå. Denne rutinen er enkel, og inneholder de mest essensielle stegene i en hudpleierutine. Rutinen passer alle hudtyper, spesielt de med tørr/sensitiv hud.

 

1. Rens

TOCOBO Coconut Clay Cleansing Foam er en rens som renser dypt i porene. Den kombinerer nøye utvalgte ingredienser som Saporania-ekstrakt, kokos, bentonitt og rosa leire for å fjerne urenheter og kontrollere sebum, uten at det går utover hudens naturlige fuktighetsnivå. Den er designet for å være skånsom nok for all hud, og sikrer at huden føles ren, frisk og hydrert etter bruk.

 

2. Toner

TOCOBO AHA/BHA Lemon Toner er en hydrerende toner som bruker kraften av naturlig vitamin C sammen med AHA- og BHA-syrer for å forbedre hudens tekstur og gjøre sliten hud freshere. Med 38 % ekstrakt av sitron, kjent for sitt høye innhold av vitamin C, bidrar toneren til å lysne og jevne ut hudtonen, samtidig som den forsiktig eksfolierer bort døde hudceller.

 

3. Essens

TOCOBO Bifida Biome Essence er en unik blanding som effektivt styrker hudbarrieren og fremmer en optimal hudtilstand, samtidig som den øker elastisitet. Den høye konsentrasjonen av fermenterte ingredienser fra melkesyrebakterier bidrar til dette. Videre inneholder essensen niacinamid og adenosin, hvor niacinamid bidrar til å fukte huden og gi glød, mens adenosin støtter hudens elastisitet og reduserer synligheten av rynker.

 

4. Fuktighetskrem

Multi Ceramide Cream skiller seg ut med sin unike tekstur, som gir en annerledes opplevelse sammenlignet med tradisjonelle kremer. Den trekker lett inn i huden og gir et langvarig fuktighetsnivå. Kremen tilfører huden et lag med fuktighet, et lag med olje, og et lag med næringsstoffer, og skaper en fuktighetsgivende film som kontinuerlig gir fuktighet og næring. I tillegg benytter den seg av tre typer hyaluronsyre med ulike molekylstørrelser for å fylle ut huden og styrke hudens fuktighetsbarriere.

 

5.  Solkrem

Ønsker du en solbeskyttelse som er så mild og myk at du knapt merker den? Prøv Tocobo Sun Stick med bomullsekstrakt for en myk, ikke-klissete finish. Med SPF 50+ PA++++ tilbyr den pålitelig og stabil beskyttelse mot både UVA- og UVB-stråler, samtidig som den er lett å ta med seg overalt. Formulert med Herb AC Complex, en blanding av fire urtekomplekser kjent for sine utmerkede antiinflammatoriske egenskaper, bidrar den til å berolige huden.

For de som foretrekker en vannbasert formel, tilbyr Bio Watery Sun Cream en mild og behagelig solbeskyttelse. Med SPF 50+ PA++++ gir den pålitelig og stabil beskyttelse mot både UVA- og UVB-stråler, samtidig som den har en silkeaktig og myk tekstur.

Hurtigvisning
Tocobo Aha Bha Lemon Toner
Vanlig pris
249,00 kr
Vanlig pris
Salgs pris
249,00 kr
Hurtigvisning
Tocobo Bio Watery Sun Cream SPF50+
Vanlig pris
257,00 kr
Vanlig pris
Salgs pris
257,00 kr
Hurtigvisning
Tocobo Multi Ceramide Cream
Vanlig pris
287,00 kr
Vanlig pris
Salgs pris
287,00 kr
Hurtigvisning
Tocobo Bifida Biome Essence
Vanlig pris
345,00 kr
Vanlig pris
Salgs pris
345,00 kr

Vi anbefaler disse produktene

249,00 kr
249,00 kr
257,00 kr
257,00 kr
287,00 kr
287,00 kr
345,00 kr
345,00 kr