Beauty Launch: Real Barrier!

Beauty Launch: Real Barrier!

Om Real Barrier

Vi har gleden av å lansere et merke som er spesifikt formulert for tørr hud og svekket hudbarriere! Vi snakker nemlig om det anerkjente merket Real Barrier. Real Barrier utvikler fantastiske produkter som både styrker og støtter svekket hudbarrieren med næringsrike ingredienser. Deres egne ingrediens MLE etterligner lipidene som finnes natulig i huden, som styrker hudens naturlige barriere ved å forebygge at lipider fjernes. Hudoverflaten blir sterkere ved at produktene har en kombinasjon av hylauronsyre, panthenol og ceramider. Produktene fra Real Barrier passer perfekt til sensitiv hud eller en hudtilstand der barrieren er svekket grunnet overeksfoliering, stress, overdrevet bruk av aktive ingredienser eller lignende. 


Tilpasset for sensitivitet

Å velge de riktige produktene for sensitiv hud kan ofte føles som en skjør balansegang. Med Real Barrier, blir denne prosessen forenklet. De tar hensyn til de delikate aspektene ved sensitiv hud og har skapt løsninger som respekterer og bevarer hudens behov for balanse og forsiktighet. Deres fokus på milde ingredienser og nøye utvalgte formuleringer betyr at du kan pleie huden din uten bekymring for irritasjon eller ubalanse. Med Real Barrier kan de med sensitiv hud finne trygghet i produkter som arbeider for å styrke og pleie, og dermed bevare hudens egen naturlige forsvarsbarriere.

 

Extreme serien

Blant Real Barriers produktlinjer utmerker Extreme-serien seg spesielt. Serien har fått anerkjennelse og priser i Korea, som tilsier hvor effektiv og populær de er! Serien er spesifikt formulert for de med tørr hud og svekket hudbarriere som ønsker å gjenopprette fuktigheten i huden. Produktene tilføyer dyp og langvarig fuktighet, uten å vær klissete eller tung på huden. 

Extreme Essence Toner er utviklet for å gi et ekstra lag av fuktighet rett etter rens. Den forbereder huden for de påfølgende pleieproduktene, og dens lette, men nærende formel trekker raskt inn.

Extreme Cream Ampoule kombinerer intens hydrering med konsentrerte nærende ingredienser som gir huden en umiddelbar følelse av lindring og forbedrer dens tekstur over tid.

Extreme Cream byr på en rik og nærende opplevelse som låser inne fuktigheten, ideell for bruk om natten eller i kaldere måneder.

Extreme Cream i tube er en praktisk, reisevennlig versjon av den originale kremen, noe som gjør det enkelt å opprettholde fuktighetsnivåene uansett hvor du er.

 

 

Hurtigvisning
Real Barrier Extreme Essence Toner
Vanlig pris
257,00 kr
Vanlig pris
Salgs pris
257,00 kr
Hurtigvisning
Real Barrier Extreme Cream Ampoule
Vanlig pris
295,00 kr
Vanlig pris
Salgs pris
295,00 kr
Hurtigvisning
Real Barrier Extreme Cream
Vanlig pris
395,00 kr
Vanlig pris
Salgs pris
395,00 kr
Hurtigvisning
Real Barrier Extreme Cream Tube
Vanlig pris
395,00 kr
Vanlig pris
Salgs pris
395,00 kr

Vi anbefaler disse produktene

257,00 kr
257,00 kr
295,00 kr
295,00 kr
395,00 kr
395,00 kr
395,00 kr
395,00 kr