Mary & may

Beauty Launch: Mary & May!

Om Mary & May

Mary & May er et hudpleiemerke som setter en høy standard ved å tilby produkter som er grundig formulert med sikre og effektive ingredienser av beste kvalitet. I stedet for å forfølge en standardisert ideell hud med generelle, standardiserte ingredienser, fokuserer de på individuelt hudpotensial. Dette gjør de ved å studere hver enkelts ulike hudproblemer og foreslår en hudpleieløsning som er skreddersydd for hver enkelt. I tillegg til å fokusere på produktkvalitet, er Mary & May opptatt av miljøet og dyrevelferd. Ved å bruke miljøvennlig emballasje og unngå dyretesting, bidrar de til en sunnere og bedre fremtid for kommende generasjoner. Dette er noe vi verdsetter høyt når vi vurderer hvilke merker vi lanserer inn i sortimentet vårt!

 

Mary & May sortiment

Mary & May har et bredt utvalg av gode kvalitetssikre produkter, og deres omfattende sortiment tilbyr noe for enhver hudtype. Blant disse har de mange favoritter og bestselgere som har fått mye oppmerksomhet de siste årene. Vi har plukket ut våre favoritter fra merket, og kan trygt si at mange vil kunne finne seg sine personlige favoritter også!

Vi har nøye valgt ut et utvalg av Mary & May-produkter vi selv har forelsket oss i, og vi er begeistret for å dele disse med våre trofaste hudpleie-entusiaster. Enten du er på utkikk etter løsninger for spesifikke hudutfordringer eller ønsker å utvide din daglige hudpleierutine, er vi overbevist om at Mary & May har noe for deg. Vi er spente på at dere også skal få utforske og finne deres personlige favoritter!

 

Bestselgere og favoritter

Mary & May's Blackberry & Idebenone

Mary & May's Blackberry & Idebenone-serie er vår favoritt fra sortimentet! Serien inneholder nøye utviklede produkter som kombinerer bjørnebærets vitaminrike egenskaper med idebenones aldringsbekjempende kraft for å beskytte og revitalisere huden. Serumet trenger dypt inn for å redusere fine linjer, mens kremen gir rikelig med fuktighet og styrker hudens barriere. Essence tilfører et ekstra lag av næring, og forbereder huden på de neste stegene i din hudpleierutine. 

 

 

 

 

Serumer

Mary & May har dedikert seg til å tilby en variert portefølje av serum spesialtilpasset for å møte behovene til ulike hudtyper og tilstander. Fra det oppfriskende Citrus Unshiu + Tremella Fuciformis Serum, som gir en vitaliserende fuktighetsboost, til det luksuriøse Rose Collagen Mist Serum for økt elastisitet og fukt. For de som ønsker å roe sensitiv hud, tilbyr Centella Asiatica Serum beroligende fordeler, mens Multi Hyaluronics Serum dypt hydrerer med flere former for hyaluronsyre. Idebenone + Blackberry Complex Serum er perfekt for anti-aldrende omsorg, og Niacinamide + Chaenomeles Sinensis Serum lyser opp og jevner ut hudtonen. 6 Peptide Complex Serum fokuserer på å forbedre hudens fasthet, Houttuynia Cordata + Tea Tree Serum målretter seg mot problemhud med sine klarende egenskaper, og Marine Collagen Serum tilfører dyp hydrering og næring. 

 

 

 

Masker

Vi er veldig glade i ansiktsmasker, og det er heldigvis Mary & May også! De har utviklet en rekke ansiktsmasker som er designet for å adressere spesifikke hudbehov, slik at hver hudtype kan nyte godt av ansiktsmasker.

Hyaluronic Panthenol Hydra Mask er en fuktighetsgivende kraftpakke som dypt hydrerer huden og beroliger med panthenol.   Collagen Peptide Vital Mask tilfører huden essensiell fuktighet og næring, og bruker kollagenpeptider for å revitalisere og gjenopplive hudens elastisitet.

 

For de som ønsker en klarere og mer strålende hudtone, tilbyr Niacinamide Vitamin C Brightening Mask en effektiv kombinasjon av niacinamid og vitamin C for å lysne og jevne ut huden.

 

Collagen Peptide Vital Mask tilfører huden essensiell fuktighet og næring, og bruker kollagenpeptider for å revitalisere og gjenopplive hudens elastisitet.

 

Hurtigvisning
Mary & May Idebenone + Blackberry Complex Intensive Total Care Cream
Vanlig pris
317,00 kr
Vanlig pris
Salgs pris
317,00 kr
Hurtigvisning
Mary & May Centella Asiatica Serum
Vanlig pris
247,00 kr
Vanlig pris
Salgs pris
247,00 kr
Hurtigvisning
Mary & May Houttuynia Cordata + Tea Tree Serum
Vanlig pris
247,00 kr
Vanlig pris
Salgs pris
247,00 kr
Hurtigvisning
Mary & May Collagen Peptide Vital Mask
Vanlig pris
247,00 kr
Vanlig pris
Salgs pris
247,00 kr

Vi anbefaler disse produktene

247,00 kr
247,00 kr
247,00 kr
247,00 kr