Handlekurv


Handlekurven er tom

0,-

Personvern

Beauty Mall Personvernerklæring

Det er Beauty Mall AS som er behandlingsansvarlig etter de gjeldene reglene om beskyttelse av personvernopplysninger. Denne personvernerklæringen gir deg et overblikk over hvordan dataene du oppgir til Beauty Mall AS blir behandlet i henhold til personopplysningsloven, herunder General Data Protection Regulation (GDPR). Den gjelder for alle nettsider, apper og andre tjenester som Beauty Mall AS tilbyr. Erklæringen beskriver også dine rettigheter og hvordan du kan gjøre dem gjeldene.

 

Personopplysninger

For å gjennomføre et kjøp på Beautymall.no trenger vi opplysninger som navn, fødselsdato, faktura- og leveringsadresse, mobilnummer og e-post. Dette er for å kunne sende din bestilling, oppdatere ordrebevegelse samt kontakte deg angående ordren ved behov.

Når du anvender Beauty Mall AS sine tjenester blir også informasjon om dine ordre og din kjøpshistorikk som kunde hentet inn, samt opplysning om opptjening av bonuspoeng når du benytter ditt medlemskap. Som kunde og/eller medlem hos Beautymall.no, samtykker du at dine personopplysninger, samt opplysninger om dine kjøp innhentes og behandles for å administrere kundeforholdet. Ved å gi oss dine personlige opplysninger, godtar du praksis og vilkår som er beskrevet i denne personvernerklæringen.

 

Formålet med personopplysninger

Beauty Mall AS behandler personopplysningene dine i tråd med personvernlovgivning. Det betyr at opplysningene om deg bare brukes til de formål som angis i denne personvernerklæringen eller som angis i forbindelse med at dataene samles inn. Vi bruker dine personopplysninger til følgende formål:

  • For å bekrefte din identitet og verifisere dine person- og kontaktopplysninger.
  • For å kunne utstede bonuspoeng og kontakte deg i forbindelse med ditt medlemskap i Beauty Club. Les mer om Beauty Club her.
  • For å kunne håndtere kundeserviceforespørsler, hvilket inkluderer kommunikasjon og besvarelse på eventuelle spørsmål til kundeservice. I tillegg til spørsmål og rådgivning om produkter, retur og endring av bestilling.
  • For å håndtere betaling som kan omfatte en kontroll mot betalingshistorikk og innhenting av opplysninger fra Klarna for å se om betaling er fullført.

Videre behandler Beauty Mall AS dine personvernopplysninger med bakgrunn i en interesseavveiing i markedsføring for følgende formål:

  • For å kunne håndtere og gjennomføre deltagelse i eventuelle konkurranser og aktiviteter.
  • For å kunne gi deg relevant innhold, nyhetsbrev og tilbud gjennom e-post, dersom du samtykker dette.

 

Deling av personopplysninger/betaling

Hvor lagrer vi informasjon om deg – og hvor deler vi informasjonen om deg med andre?

Vår ehandelsplattform er levert av Mystore.no AS og data lagres i deres skytjenester hos Amazon Cloud Services(AWS) sitt datasenter i Irland.

 

Underleverandører

Behandlingsansvarlig benytter seg også av tjenester levert av 3. Part. Her er en oversikt over underleverandører hvor informasjon kan lagres.

Klarna:

I samarbeid med Klarna, tilbyr vi betalingsmåtene Klarna Faktura og Klarna Konto (Delbetaling). For å kunne tilby disse betalingsmetodene så vil personopplysninger bli delt med Klarna. Opplysninger som blir delt er navn, adresse, e-post, mobilnummer, betalingshistorikk og betalingsinformasjon som betalingsmetode, frakt og eventuelle bestillingsdetaljer.

Disse opplysninger reguleres i samsvar med gjeldene personvernlovgivning og Klarnas personvernerklæring. https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/nb_no/privacy

Google Analytics:

Google Analytics benyttes for analyse av trafikk. IP-adresser og besøksmønster lagres.

Bring:

Vi sender pakker med Bring og deler således informasjon relatert til frakt slik som navn, epostadresse, telefonnummer og adresse.

 

Bevaring av personopplysninger

Vi lagrer dine personopplysninger så lenge det kreves for å oppfylle våre rettslige forpliktelser og så lenge du er medlem av Beauty Club. Beauty Mall AS oppbevarer personopplysninger så lenge det er nødvendig for å oppfylle behandlingsformålet. I utgangspunktet slettes data når medlemskapet avsluttes eller en avtale sies opp. Opplysninger som ikke lenger er nødvendig for det formål de er laget for, slettes fra våre systemer. Lovbestemte regler, for eksempel knyttet til lagring for regnskapsmessige formål og andre rettslige forpliktelser kan gjøre det nødvendig å lagre personopplysninger i lengre tid. Fortsatt lagring kan også skje når det er nødvendig for å ivareta Beauty Mall AS berettigede interesser, som for eksempel å gjøre gjeldende eller forsvare rettskrav.

 

Personrettigheter

Under gjeldende forutsetninger sikrer loven deg blant annet disse personvernrettighetene: Rett til innsyn (art. 15 GDPR), rett til sletting (art. 17 GDPR), rett til retting (art. 16 GDPR), rett til begrensning av bearbeiding (art. 18 GDPR), rett til dataportabilitet (art. 20 GDPR), rett til å trekke tilbake samtykke (art. 7 avsnitt 3 GDPR) samt rett til innsigelse mot databehandling til bestemte formål (art. 21 GDPR).

Du kan når som helst velge å endre dine personopplysninger og trekke tilbake ditt samtykke ved å kontakte oss for å få hjelp.

 

Endringer i personvernerklæringen

Ved videreutviklingen av nettsiden vår for å forbedre tjenestene vi tilbyr deg, kan det være nødvendig å gjøre endringer på denne informasjonen om databeskyttelse og personvern. Derfor anbefaler vi deg å lese gjennom den fra tid til annen.

Du er velkommen til å kontakte oss for generelle spørsmål om personvern, samt for å håndheve dine rettigheter. Send en mail til info@beautymall.no

 

Informasjon om bruk av informasjonskapsler.

En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin. Vi bruker informasjonskapsler blant annet til å huske din innlogging, passord i kryptert form, til å forbedre brukeropplevelsen og som en del av vår markedsføring mot nye kunder. Når du besøker våre tjenester, setter vi både midlertidige og varige informasjonskapsler. En midlertidig informasjonskapsel slettes ofte automatisk når du lukker nettleseren din, mens varige kan ligge på din maskin i opptil ett år.

 

Følgende informasjonskapsler er i bruk i våre tjenester

Bruk av våre butikkløsninger.

Vi benytter informasjonskapsler til blant annet å huske deg som kunde og huske innhold i din handlekurv. Uten informasjonskapsler vil ikke en nettbutikk kunne fungere.

Bruk av Klarna Checkout

Når våre butikkløsninger benyttes sammen med Klarna Checkout settes det informasjonskapsler fra Klarna. Mer informasjon på https://www.klarna.com/no/cookies/.

Google Analytics

Google Analytics benytter informasjonskapsler for analyse av trafikk.

Google Adwords

Vi benytter oss av annonsering gjennom Google sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.

Facebook Pixel

Vi benytter oss av annonsering gjennom Facebook sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.

Crall.io

Crall.io benytter informasjonskapsler for å identifisere en økt og din bruker-id.

 

Samtykke i bruk av informasjonskapsler

I henhold til norsk lov har du automatisk samtykket i at vi lagrer informasjonskapsler på din datamaskin dersom du tillater dette gjennom innstillingene i din nettleser.